El CRG celebra vint anys d’excel·lència de recerca biomèdica a Barcelona

Luis Serrano, director del Centre de Regulació Genòmica (CRG), ha posat de manifest avui en un simposi especial per celebrar el vintè aniversari del CRG al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) que l’èxit del centre ha estat possible gràcies a l’ambició política i bona voluntat, segons ha afirmat.

“Fa vint anys, Catalunya va decidir fer projecte de país i apostar per la creació d’instituts de recerca amb nivell d’excel·lència mundial, que puguin generar coneixement i transformar una economia basada en el turisme de sol i platja en una que desenvolupi noves tecnologies i empreses que puguin competir a escala mundial. Crec que ho hem aconseguit”, afirma el Professor d’Investigació ICREA Luis Serrano.

Així mateix, el Dr. Serrano va aprofitar el simposi per advertir que, malgrat l’èxit del sistema de recerca català, hi ha un perill de baixar la guàrdia que afecti la competitivitat científica i que pot resultar en la pèrdua d’oportunitats, la creació de noves tecnologies, la creació de llocs de treball i prosperitat econòmica.

Llegir-ne més…